Youthcam

Hvad er YouthCam?

 

 

YouthCam er Murads diagnostiske værktøj, der gennem en scanning af dit ansigt, afslører din huds sande sundhedstilstand, og foreslår dig det optimale hudplejeprogram i forhold til din huds udfordringer.

 

Hvad er formålet med en YouthCam-konsultation?

Med en YouthCam scanning får du anbefalet et hudplejeprogram, der er skræddersyet din huds behov. Både ud fra de parametre du selv ønsker at arbejde med, men også ud fra de problemer YouthCam "ser". På den måde undgår du at spilde tid og penge på produkter, du ikke har brug for, eller som ikke giver dig det optimale udbytte i forhold til din huds udfordringer.

 

Hvordan foregår en YouthCam-konsultation?

Du bliver placeret foran YouthCam scanneren og får taget et billede af venstre side af dit ansigt. Herefter gennemgår du en række uddybende spørgsmål sammen med vores kosmetolog, der blandt andet vil spørge dig om, hvordan du oplever din hud og hvilke udfordringer, du ønsker at forbedre.Til sidst analyseres alle data og du vil se et skærmbillede af din hud ud fra følgende fem parametre:

  • Linjer og rynker
  • Pigmentering
  • Rødme
  • Inflammation / urenheder
  • Poreforstørrelse


På baggrund af analysen vil programmet foreslå det optimale hudplejeprogram, som kosmetologen vil gennemgå med dig.I tillæg til analysen kan programmet også lave en projektion af, hvordan din hud vil se ud de næste par år, hvis du henholdsvis ikke gør noget, og hvis du begynder at behandle den med de rigtige produkter.

 

Hvor kan du få en YouthCam-konsultation?

Scanningen foretages i Murad Space i Magasin på Kongens Nytorv. En konsultation tager ca. 20 minutter og kræver ingen tidsbestilling.

Scanningen er gratis og helt uforpligtende og som tak for din tid, får du en gave til en værdi af mindst 200 kr. med hjem.