Murad Metoden

MURAD OPSKRIFTEN

Da Dr. Murad begyndte at udvikle sine formularer for at hjælpe sine patienter, afslørede hans forskning tre grundlæggende forudsætninger for opretholdelsen af en sund hud. Han indså således, at det var nødvendigt af tage højde for alle tre, uanset hvilket hudproblem de oprindeligt var udviklet til at afhjælpe. Siden 1992 er alle Murad produkter baseret på ”the Murad Recipe” også kaldt Murad opskriften.

 

Fugtgivende ingredienser

Fordi tørhed er det mest almindeligt udbredte hudproblem tilførte Dr. Murad fundamentale fugtgivere i alle sine produkter. Disse ingredienser forbedrer hudens evne til at tiltrække og fastholde vand på både overflade og celleniveau. For at maksimere effektiviteten inkluderer Dr. Murad ofte både vandbaserede fugtgivere såsom Sodium PCA og Hyaluronsyre og oliebaserede fugtgivere såsom essentielle fedtsyrer og ceramider i sine formularer.

 

Anti-inflammatoriske ingredienser

Eftersom ukontrolleret betændelse fører til rødme, ødemer og i yderste konsekvens skader på væv samt formeringen af celleødelæggende frie radikaler, tilførte Dr. Murad betændelseshæmmere i sine formularer. Disse ingredienser giver hans hudplejeprodukter evnen til at lindre og berolige huden, og hjælper hans kosttilskud med at reducere kronisk systemisk betændelse, som kan føre til alvorlige helbredsmæssige problemer for både hud og krop. Lakridsekstrakt, Arnica og Zink er nogle af de betændelseshæmmere som oftest benyttes i Dr. Murads formularer.

 

Antioxidant ingredienser

Det sidste, men måske mest kritiske hudproblem, er skader forårsaget af frie radikaler. Uanset om de er genereret eksternt fra UV stråling eller andre miljømæssige aggressorer, eller internt fra sygdomsfremkaldende bakterier, kredsløbsproblemer eller betændelse, angriber de frie radikaler konstant cellerne i huden og kroppen. Ved at tilføre frie radikal bekæmpende antioxidanter i sine formularer blev Dr. Murad i stand til at tilbyde et helt nyt niveau af beskyttelse mod celleskader. Udover de almindelig kendte antioxidanter som C og E vitamin bruger Dr. Murad komplekser i sine formularer, der er udvundet fra planter, som bruges i traditionel healing. Eksempler er Gurkemeje, Gojibær, Granatæble og Durian.

 

THE SCIENCE OF CELLULAR WATER™

Dr. Murad løfter sløret for sin opdagelse The Cellular Water Principle® – en omfattende teori omkring aldring og sundhed, der ser vandet i cellerne som nøglen til ungdommelig sundhed og vitalitet.

  • A. Sund celle
  • B. Usund celle med en svag membran. Celle, der er beskadiget af alder, sygdom, frie radikaler, stress og inflammation
  • C. Cellemembranen ødelægges, og det vigtige vand siver ud
  • D. Kroppen mættes med mikro næringsstoffer, der skaber et ideelt miljø, hvor der kan dannes sunde celler med stærke membraner.