Kosmetologer

Spørg kosmetologen

Her på siden vil du kunne få kontakt til Murad kosmetologer.
Kosmetologen vil kunne rådgive dig om produktvalg.

 


 

"Hos Beauty Team har vi valgt Murad produkterne, fordi de har en utrolig høj standart og leverer gode resultater både i forbindelse med behandlinger på klinikken og hjemme hos kunderne."
Birthe, BeautyTeam (Odense & Kolding): 75 50 97 80

 

"Jeg har opnået de flotteste resultater med Dr. Murad. Hans resultater har ændret opfattelsen af, hvordan huden skal plejes på den sundeste måde. Murad er hudplejeserien bestående af 9 forskellige serier til forskellige hudtyper/problemer. Man kan med Dr. Murad´s serie altid finde produkter, der passer til alle hudtyper."
Nanna's Room i Salon Ego (Vanløse): 32 12 10 11

 

"Jeg bruger Murad, fordi det har den bedste frugtsyre på market, og har brugt produkterne siden mærket kom til Danmark. Jeg har masser glade og tilfredse kunder."
Tina, Tina's Hudpleje (Rønne): 56 95 79 93

 

"Murad giver en enestående mulighed for at få skræddetsyet en komplet behandling efterfulgt af en unik produkt linie til hjemme brug - som skaber vitalitet og resultater med patenteret effiktive indgredienser."
Rikke, Rikke Christensen (Roskilde): 46 31 12 10

 

"Dr.Murads efffektive produkter har hjulpet mange af mine kunders hud med at komme i balance. Med det lette 3 trins system er det nemt og overskueligt til en travl hverdag at pleje sin hud derhjemme."
Bianca, Bianca Pure Skin (Holstebro): 96 10 45 00

 

"Alle kunder, der træder ind i min klinik, bliver behandlet med Murad med fantastisk resultat. Vores klienter elsker produkterne og behandlingerene. Murad er ikke bare et hudplejemærke, men også et lægemiddel."  
Hilala, Beautyboxen (Amager): 32 96 67 67   

 

"Det professionelle omkring Dr. Murads produkter viser mine kunder, at jeg går 100% op i hudpleje, både i mine behandlinger og til hjemmpleje. De resultater, jeg har haft med Dr. Murads produkter, taler deres eget tydelige sprog." 
Sandra, Sandra Bruun Skincare (Svendborg): 43 94 24 23

 

"Skønne Murad behandlinger i smukke omgivelser i Birkerød."
Brigitte, Clinique Tres Jolie (Birkerød)

 

"Murad produkterne anvendes af den professionelle og engagerede kosmetolog. resultatet af ansigtsbehandlingenerne, og den daglige brug af de anbefalede produkter, kan hurtigt ses og mærkes i huden. Det er en fornøjelse at arbejde med produkterne, og se glade og tilfredse kunder."
Alice, Klinik Tres Belle (Gentofte): 39300069

 

"Dr. Murad's effektive og virksomme hudplejeprodukter, er ALTID mit foretrukne valg, når kunderne forespørger: Resultater - Hurtigt! DERFOR tøver jeg aldrig, når jeg vælger behandlinger/behandlingsforløb, og hjemmepleje til mine kunder! "
Sanne, Sanne Søgaard (Hornslet): 86995634

 

"Som Murad forhandler og behandlere, gør vi meget ud af at bruge seriens alsidighed, så vi både rammer vores kunders primære og sekundære behov. Vores aktiv er produkternes effektivitet både under behandlingen og hos vores kunder hjemme "
Caroline, Caroline Bjerring (Vejle): 75727211

 

"Hos Helle Thorup bruger vi Murad, fordi det har en unik evne til at behandle og samtidig berolige huden. Synlige resultater skabes hurtigt."
Karina, Helle Thorup Aarhus (Aarhus): 86183900

 

"Grunden til vi har valgt at bruge Murad produkter til vores behandlinger er fordi de holder hvad de lover. Fantastiske resultater!"
Jette, DreamClinic (Virum): 31112203

 

"Ved at vælge Murads produkter sikre du din hud det bedste af det bedste. Mine kunder vælger Murad, fordi der skabes synlige resultater hurtigt og sikkert."
Jeannie, Ulstrup Hud & Fodpleje (Ulstrup): 25854054

 

"Jeg bruger Murad fordi det virker! Jeg kan skræddersy behandlinger og hjemmeplejeprodukter til alle mine kunder, sådan at jeg kan behandlere mere eller mindre alle hudtyper!"
Tanya, Bryde Simonsen (Rødovre): 36487907